Ocene o EroFertil

 • Miha
  V mladosti ni cenil zdravja, zlahka se je oblačil. Nekoč sem moral pri temperaturah pod ničlo dolgo stati na mrazu. Najprej so se začele težave z erekcijo, nato pa so postale pogostejše želje po uriniranju. Šla sem k urologu, svetoval mi je EroFertil. Sprva nisem verjela v učinkovitost kapsul, po enem mesecu uporabe pa so vse težave izginile.
  EroFertil
 • Žan
  Dolgo časa ni bilo nobenega stalnega dekleta, seks 1-2 krat na mesec. Začele so se težave, zanimanje za intimnost je izginilo. Erekcija je postala nestabilna in bi lahko izginila v najbolj neprimernem trenutku. Pojavil se je stalni partner, vendar so težave s potenco povzročale nevšečnosti. Naročil sem erofertil, po poteku uporabe se je moč okrevala.
  EroFertil
 • Žan
  Težave z erekcijo je zdravnik diagnosticiral neplodnost. Nisem vedel, kaj storiti. Vzel je sintetična zdravila, vendar učinek ni bil nič. Svetoval se je EroFertil. Sprva me je bilo nerodno, da se prodaja samo na internetu. Toda po končanem tečaju zdravljenja sem bila zadovoljna. Vzdržljivost v postelji se je povečala. Semenske celice so postale aktivne. Z ženo načrtujeva otroka.
  EroFertil
 • Nina
  Mož je imel težave v postelji. Začeli so se kompleksi, živčni zlomi. Prijatelj je svetoval erofertil. Mož je bil skeptičen glede tega zdravila. Toda po enem tednu uporabe se je erekcija okrepila, spolni odnos se je podaljšal.
  EroFertil
 • Sara
  Kapsule EroFertil resnično delujejo v kompleksu. Erektilne disfunkcije so izginile, uriniranje je postalo redno, iz intimnosti sem začel dobivati pravo zadovoljstvo. Opazila sem, da čustveni stres ni več, v celoti se lahko osredotočim na svojega partnerja.
  EroFertil
Uporabniška ocena EroFertil
4.8
30